Blog

Fifaa on suurepärane töökogemus alustavale töötajale

Kas oled mõelnud ühendada kooli ja töö? Või otsid pärast kooli lõpetamist põnevaid väljakutseid? Oma loo räägivad Crislyn, Johanna ja Kevin.

Skechersi kaupluste juhatajana töötav Crislyn leidis oma tee Fifaasse, kui kolis Tallinnasse ja tuli siia ülikooli õppima: ,,Kuna minu jaoks on alati iseseisvus oluline olnud, siis tundus ainuõige valik ka kooli kõrvalt tööle minna. Töö siin on mitmekülgne, arendav ja kindlasti fun!’’

Ta lisas: ,,Fifaa grupis on kindlasti arenemisvõimalus, nii isiklikul tasemel kui ka karjääriredelil. Näiteks alustasin ka ise Fifaa grupis osalise koormusega klienditeenindajana, aga nüüd mõni aasta hiljem, kahe Skechersi kaupluse juhataja, saan samasuguse võimaluse anda ka teistele tublidele ja hakkajatele tööotsijatele, kes alles alustavad või otsivad uusi väljakutseid.’’

,,Kolisin peale gümnaasiumit Tallinnasse ja üks hea tuttav, kes oli Fifaa töötaja, edastas mulle Ballzy töökuulutuse, sealt arenes kõik väga kiiresti. Fifaas töötamist iseloomustab minu jaoks sõbrad, üritused ja elustiil. Meil on väga nooruslik tiim, kõik saavad omavahel väga hästi läbi, kõik on sõbrad ja üleüldine keemia on kõigil väga hea,’’ räägib Fifaa grupis töötamisest Kevin, Ballzy logistikaspetsialist.

Fifaa tikkimisosakonna meistrina töötav Johanna õpib hetkel Tallinna Tehnikakõrgkoolis ressursikorraldust: ,,Eriala, mida praegu õpin haakub hästi minu praeguse tööga. Õpin iga päev oma töö kohta midagi uut ja saan koolis õpitut kohe praktiliselt kasutada,’’ sõnas ta.

Erakordsed inimesed, brändid ja võimalused ootavad Fifaas!