Blog

30 aastat positiivseid emotsioone!

Mis on meie kõige suurem väärtus? Kahtlemata võib öelda, et meie inimesed! Seetõttu püüame lisaks stabiilsele ja turvalisele töökohale pakkuda erinevaid hüvesid, et anda lisapanus meie töötajate heaolusse ning väärtustada inimeste pingutusi.

Kõikide muude boonuste kõrval on meie ettevõttes väga tähtsal kohal ühisüritused. Näiteks tähistame me ühiselt kõikide töötajate sünnipäevi. Juubelite ja tööjuubelite puhul keerame kraade juurde – neid me tähistame suurelt ja organiseerime päevakangelase huvidest ja iseloomust lähtuvalt ühisürituse, mis võib olla sportlik, meelelahutuslik või kasvõi käsitöö valdkonnast. Jõulupeod, riigipühad, spordiüritused – you name it, meie leiame alati põhjuse koos millegi ägeda tegemiseks! Traditsiooniks kujunenud suvepidu oleme mitmeid aastaid läbi viinud erinevatel Eesti saartel, mida oma suuruse ja emotsionaalsuse tõttu on hakatud nimetama festivalideks.

Üks on kindel – meie üritused on  l e g e n d a a r s e d. Viska pilk peale meie sisule Instagramis @fifaaevents ja #teamfifaa #fifaaevents #fifaafestival #fifaa30

2023 on meie jaoks eriline, sest käimas on meie ettevõtte 30. tegutsemisaasta ja loomulikult kogunesime selle tähistamiseks ühisele peole!

Vaata siit, kuidas selle ilusa numbri vastu võtsime: